Söyleşi

Belgesel Sinema

Söyleşi
Belgesel Sinema

Belgesel Sinema bölümünün konuğu Hırvat yazar ve yönetmen Nebojša Slijepčević, Cannes Film Festivali’nde gösterilen ödüllü belgeseli Srbenka’nın gösteriminin ardından yapacağı söyleşi ile deneyimlerini festival takipçileriyle paylaşıyor.

Nebojša Slijepčević - Belgesel Yönetmeni

Nebojsa Slijepceviç çok sayıda yaratıcı belgesel çekti. Filmleri, dört tanesi Saraybosna Film Festivali'nden alınmak üzere birçok uluslararası festivalde ödüllendirildi. Televizyon belgeselleri üç kez Prix Europa Ödülü'ne aday gösterildi. Son belgesel filmi Srbenka Avrupa Film Ödüllerine aday gösterildi. Nebojsa, Zagreb’de bulunan Belgesel Film Okulu'nda mentorluk yapmakta ve ders vermektedir.

Filmografi

Srbenka 2018 (documentary, 72 min)
Something About Life 2016 (documentary, 30 min)
Gangster Of Love 2013 (documentary, 78 min)
Boxed 2013 (fiction, 13 min)
Real Man’s Film 2012 (documentary, 12 min)
Dog/Rabbit 2011 (animation, 12 min)
Slap In The Face 2009 (fiction, 13 min)
In 4 Years 2007 (documentary, 13 min)
City Folk – Zagreb 2004-2005 (documentary series, 28 min, 2 episodes)
Direkt 2002-2009 (documentary series, 26 min, 35 episodes)
Of Cows And People 2000 (documentary, 23 min)
Vinko On The Roof 1999 (fiction, 24 min)

22 Mart 2019 Cuma 18:30

Akbank Sanat

Haritada Göster
Bizi Takip Edin
TR EN
Etkinlikleri etiketlere göre filtreleyin
09 EYL PZT
-
10 EYL SAL
1

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

11 EYL ÇAR
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

18:30

Bilim, Teknoloji, Toplum Muhabbetleri-3

Akbank Sanat

12 EYL PER
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

Sergi Contemporary IstanbulSudarshan Shetty

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Ve Sergi Sarayı

13 EYL CUM
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

Sergi Contemporary IstanbulSudarshan Shetty

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Ve Sergi Sarayı

14 EYL CMT
6

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

Sergi Contemporary IstanbulSudarshan Shetty

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Ve Sergi Sarayı

11:00

Yıldız Sanatları (6-12 Yaş)

Akbank Sanat

12:30

Yaratıcılık Çocuk Oyuncağı (6-10 Yaş)

Akbank Sanat

15:00

Mobil Heykel Atölyesi(8-12 yaş)

Akbank Sanat

16:45

Oyuncak Heykel Atölyesi (7 - 12 Yaş)

Akbank Sanat

15 EYL PAZ
-
16 EYL PZT
-
17 EYL SAL
1

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

18 EYL ÇAR
1

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

19 EYL PER
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

11:00

Ferocia Atölyesi

Akbank Sanat

20 EYL CUM
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

20:30

Vortex

Akbank Sanat

21 EYL CMT
7

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

11:00

Rengarenk Kupalar (6-12 Yaş)

Akbank Sanat

13:00

Kendi Çantamı Tasarlıyorum (6-12 Yaş)

Akbank Sanat

14:00

Fısıltı Odası

Akbank Sanat

15:00

Mini Mozaik Atölyesi (7 - 12 Yaş)

Akbank Sanat

17:00

İleri Dönüşüm Heykel Atölyesi (7 - 12 Yaş)

Akbank Sanat

18:00

Fringe Kısalar

Akbank Sanat

22 EYL PAZ
-
23 EYL PZT
1

11:00

Nikki Holk Dans Atölyesi

Akbank Sanat

24 EYL SAL
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

11:00

Nikki Holk Dans Atölyesi

Akbank Sanat

25 EYL ÇAR
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

11:00

Nikki Holk Dans Atölyesi

Akbank Sanat

26 EYL PER
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

11:00

Nikki Holk Dans Atölyesi

Akbank Sanat

27 EYL CUM
2

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

11:00

Nikki Holk Dans Atölyesi

Akbank Sanat

28 EYL CMT
5

Sergi Öz/Çeviri-m Sudarshan Shetty

Akbank Sanat

11:00

Yıldız Sanatları (6-12 Yaş)

Akbank Sanat

12:30

Yaratıcılık Çocuk Oyuncağı (6-10 Yaş)

Akbank Sanat

15:00

Miniklere Baskı Resim Atölyesi (5-8 yaş)

Akbank Sanat

17:30

Ailece Mozaik(4-12 yaş)

Akbank Sanat

29 EYL PAZ
-

Etkinliği takviminize ekleyin

E-Bülten'e üye olun