Çocukluğunun Gölgeleri

Çocukluğunun Gölgeleri

Çocukluğunun Gölgeleri

Rusya / Belgesel / 22’ / HD / Renkli / 2020

Gecenin sessizliğinde evimizin üstüne bir örtü düşer. Gaz lambasının rastgele kıvılcımlarıyla vurgulanan uzun gölgeler oluşur. Küçük Stesha için karanlık, hem korkutucu hem de büyüleyici olan bir başka dünyaya giden bir yol haline gelir.

Yönetmen: Mikhail Gorobchuk
Senaryo:  Mikhail Gorobchuk
Görüntü Yönetmeni: Mikhail Gorobchuk
Yapımcı: Ekaterina Vizgalova, Irina Kalinina, Vladislav Shuvalov
Müzik: Domenico Scarlatti, J. S. Bach
Kurgu: Mikhail Gorobchuk
Ses: Dmitry Nazarov

Özgeçmiş

Mikhail Gorobchuk, 04.06.1988 tarihinde Rusya'nın Novokuznetsk şehrinde doğdu. 2010 yılında Gerasimov Sinematografi Enstitüsü (VGIK), Sinematografi Fakültesi'nden mezun oldu. 2007'de genç yetenekler için olan devlet fonundan hibe niteliğinde destek aldı.

Filmografi

2020 Shadows of Your Childhood

2018 Katya and Stephanie. Portrait in the Interior

2017 Janker

2015 Idee fixe

2013 The Cuckoo

2012 The Breath Of The Tundra

Katıldığı Festivaller

Visions du Réel - Festival international de cinéma Nyon (2020, Switzerland, Nyon) FeKK Ljubljana Short Film Festival (2020, Slovenia, Ljubljana)

Festival Internacional de Cine Independiente de La Plata FestiFreak (2020, Argentina, Mar del Plata)

Internationale Kurzfilmtage Winterthur (2020, Switzerland, Winterthur)

Aesthetica Short Film Festival (ASFF) (2020, United Kingdom, York)

accordi @ DISACCORDI International Short Film Festival (2020, Italy, Naples) EnergaCAMERIMAGE International Film Festival

Bizi Takip Edin
TR EN
Etkinlikleri etiketlere göre filtreleyin
09 MAY PZT
-
10 MAY SAL
-
11 MAY ÇAR
1

Panel Sinemanın Hayat Bilgisi Dersleri: Uzlaşma

Akbank Sanat Youtube

12 MAY PER
1

Seminer “Dijital Teknolojiler ve Düşünme: Bernard Stiegler’in Teknoloji Felsefesi”Emre Şan

Akbank Sanat Youtube

13 MAY CUM
-
14 MAY CMT
-
15 MAY PAZ
1

15:00

Tiyatro Peter Pan ve Varolmayan Ülke

Zorlu PSM, Drama Sahnesi

16 MAY PZT
-
17 MAY SAL
-
18 MAY ÇAR
1

17:00

Konferans "Pop Sanat Nedir? Ne Değildir?" Konuşmacı: Ayşe H. Köksal

Sakıp Sabancı Müzesi

19 MAY PER
-
20 MAY CUM
-
21 MAY CMT
1

15:00

Tiyatro Peter Pan ve Varolmayan Ülke

Zorlu PSM, Drama Sahnesi

22 MAY PAZ
1

15:00

Tiyatro Peter Pan ve Varolmayan Ülke

Zorlu PSM, Drama Sahnesi

23 MAY PZT
-
24 MAY SAL
-
25 MAY ÇAR
1

17:00

Konferans "Temsilin Olanaklarını Aşmak: David Hockney” Konuşmacı: Doç. Dr. Seda Yavuz

Sakıp Sabancı Müzesi

26 MAY PER
-
27 MAY CUM
-
28 MAY CMT
-
29 MAY PAZ
1

Dans Evvel Bahar İçinde

Sakıp Sabancı Müzesi

Etkinliği takviminize ekleyin

E-Bülten'e üye olun