Kelimelerin Akışında

Kelimelerin Akışında

Kelimelerin Akışında

Hollanda / Belgesel / 22’ / HD / Renkli / 2021

Kelimelerin Akışında, yargı mekanizmasındaki insan çarkları olarak görev alan üç tercümanın çelişkili konumunu dile getiriyor. Çevirmenler eski Yugoslavya'daki kurbanların, şüphelilerin ve savaş suçlarıyla suçlananların dramatik ifadelerinden etkilenirler.

Yönetmen: Eliane Esther Bots
Senaryo: Eliane Esther Bots
Görüntü Yönetmeni: Daniel Donato
Yapımcı: Manon Bovenkerk
Kurgu: Eliane Esther Bots
Ses: Sergio Gonzalez Cuervo

Özgeçmiş

Eliane Esther Bots (1986) Hollanda Film Akademisi Film Yüksek Lisansı'ndan mezun oldu. Filmleri IDFA, Berlinale, Cinema du Reel, New York Film Festivali, Oberhausen, Go Short Nijmegen'de gösterildi. Utrecht Sanat Üniversitesi'nde öğretim görevlisidir.

Filmografi

2021 In Flow of Words
2020 The Channel
2019 Cloud Forest
2017 The Brick House
2015 We Can’t Come From Nothing
2014 Conversations
2013 The Visionary
2012 The Dome & The Cone of Silence
2012 The Captain and The Boy
2011 Gulo

Katıldığı Festivaller

Locarno Film Festival
New Yok Film Festival
Vancouver International Film Festival
Hamptons International Film Festival
GwangHwaMun International Short Film Festival
Valladolid International Film Festival

Ödüller

Locarno FF 2021 – Best Direction Prize
BONALUMI Engineering & Short Film – Candidate for the European Film Awards

Bizi Takip Edin
TR EN
Etkinlikleri etiketlere göre filtreleyin
20 HAZ PZT
-
21 HAZ SAL
1

16:30

Konser Argın - Tankal - Yılmaz Trio

Sakıp Sabancı Müzesi

22 HAZ ÇAR
-
23 HAZ PER
-
24 HAZ CUM
-
25 HAZ CMT
-
26 HAZ PAZ
-
27 HAZ PZT
-
28 HAZ SAL
1

16:30

Konser Esra Kayıkçı Trio

Sakıp Sabancı Müzesi

29 HAZ ÇAR
-
30 HAZ PER
-
01 TEM CUM
-
02 TEM CMT
-
03 TEM PAZ
-
04 TEM PZT
-
05 TEM SAL
-
06 TEM ÇAR
-
07 TEM PER
-
08 TEM CUM
-
09 TEM CMT
-
10 TEM PAZ
-

Etkinliği takviminize ekleyin

E-Bülten'e üye olun