Otuzdört

Otuzdört

Otuzdört

Türkiye / Kurmaca / 15’ / Mini Dv / Renkli / 1999

Gece yarısı ıssız bir otoyolda otostop çeken gencin başına gelenler. Sinemada ölüm üzerine bir dönem ödevi hazırlamak üzere Bolayır’daki dayısının yazlığına gitmeye karar veren Selim, gece otoyolda, otostop çekerken ilginç bir adam onu arabasına alır.

Yönetmen: Umut Aral, İnanç Ayar

Senaryo: Umut Aral, İnanç Ayar

Görüntü Yönetmeni: Barış Ildız

Yapımcı: Umut Aral, İnanç Ayar

Kurgu: Evren Akkuş

Müzisyen: Eray Altınbüken

Oyuncular: Kerem Eksen, Erhan Kayaalp, Eray Altınbüken


Filmografi

Otuzdört (2000)

Çarpışma (2006)

7 Yüz - Hayatın Müziği (2017)

The Protector (2018-2020)

İyi Oyun (2018)

Aşk 101 (2020)

Yakamoz S-245 (2021)

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? (2023)

Katıldığı Festivaller ve Ödüller

İFSAK Kısa Film Yarışması, Kurmaca Video Dalı, Birincilik Ödülü. 2000

2. Cine5 Ulusal Kısa Film Yarışması, Birincilik Ödülü. 2000

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Kısa Film Yarışması, Birincilik Ödülü. 2000

Avşa Kısa Film Festivali, İkincilik Ödülü. 2000

Orhan Arıburnu Ödülleri Kısa Film Dalı Jüri Özel Ödülü. 2000

Bizi Takip Edin
TR EN
Etkinlikleri etiketlere göre filtreleyin
17 HAZ PZT
-
18 HAZ SAL
-
19 HAZ ÇAR
-
20 HAZ PER
-
21 HAZ CUM
-
22 HAZ CMT
-
23 HAZ PAZ
-
24 HAZ PZT
-
25 HAZ SAL
-
26 HAZ ÇAR
-
27 HAZ PER
1

18:00

Seminer Web3 Uygulama Alanlarından NFT

Çevirimiçi Platform – Zoom

28 HAZ CUM
-
29 HAZ CMT
-
30 HAZ PAZ
-
01 TEM PZT
-
02 TEM SAL
1

19:00

Film Akbank 20. Kısa Film Festivali Festival Kısaları Akbank Sanat’ta (2 Temmuz)

Akbank Sanat

03 TEM ÇAR
-
04 TEM PER
-
05 TEM CUM
-
06 TEM CMT
-
07 TEM PAZ
-

Etkinliği takviminize ekleyin

E-Bülten'e üye olun