İkinci Gece

İkinci Gece

İkinci Gece

Türkiye / Kurmaca / 18' / HD / Renkli / 2021

Veysel aklındaki soruya cevap arar: "Karşına bir cin çıksa ne dilerdin?". Cevap bulamayışı, daha derin sorgulamalara gitmesine sebep olur. Aklına Leyla'nın ona geldiği gece gelir, düşünmeden Leyla'nın kapısını çalar. Laf lafı açar, soru soruyu cevaplar. Birlikte soruların peşinden yola çıkabilen bu iki insan, hayatlarını birlikte yaşayıp yaşayamayacaklarını düşünmeye başlar.

Yönetmen: Ali Tansu Turhan
Senaryo: Ali Tansu Turhan
Görüntü Yönetmeni: Bertan Özer
Yapımcı: Murat Buldanlıoğlu
Müzik: Korhan Futacı
Kurgu: Ali Tansu Turhan
Ses: Yalın Özgencil
Animasyon: Ege Arslan
Oyuncular: Onur Ünsal, Damla Sönmez, Ushan Çakır, Özgür Biber

Özgeçmiş

1991 yılında, Ankara’da doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun oldu. 2009-2012 yılları arasında PTOT prodüksiyon şirketinde çalıştı. Derviş Zaim’in “Devir” filminde görüntü yönetmenliği yaptı. İlk uzun metrajlı filmi Diyalog'u 2021 tamamladı.

Filmografi

2021 Diyalog (Uzun)

2021 İkinci Gece (Kısa)

2020 YABSİ (Kısa) 

2014 Mahalle Kahvesi (Kısa)

2013 Mitoz (Kısa)

2012 Manyağın Biri (Kısa)

2011 Portre (Kısa)

Katıldığı Festivaller

İkinci Gece: 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali

Ödüller

İkinci Gece: Jüri Özel Ödülü - 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali

Bizi Takip Edin
TR EN
Etkinlikleri etiketlere göre filtreleyin
20 HAZ PZT
-
21 HAZ SAL
1

16:30

Konser Argın - Tankal - Yılmaz Trio

Sakıp Sabancı Müzesi

22 HAZ ÇAR
-
23 HAZ PER
-
24 HAZ CUM
-
25 HAZ CMT
-
26 HAZ PAZ
-
27 HAZ PZT
-
28 HAZ SAL
1

16:30

Konser Esra Kayıkçı Trio

Sakıp Sabancı Müzesi

29 HAZ ÇAR
-
30 HAZ PER
-
01 TEM CUM
-
02 TEM CMT
-
03 TEM PAZ
-
04 TEM PZT
-
05 TEM SAL
-
06 TEM ÇAR
-
07 TEM PER
-
08 TEM CUM
-
09 TEM CMT
-
10 TEM PAZ
-

Etkinliği takviminize ekleyin

E-Bülten'e üye olun